peluş kumaş

Evlere tarz katan mobilyalarda kullanılan peluşlar rahatlığı ve şıklığı ile büyüleyici bir yapıya bürünüyor. Sektörün ihtiyacı olan her tip ve türde peluş kumaş ihtiyacınız için gelin görüşelim. İstanbulun en büyük peluş kumaş ithalatçısı olarak uygun fiyat avantajlarımızdan yararlanın

Polar peluş kumaş çeşitleri, tilki peluş çeşitleri ile ev tekstili ve ev mobilyaları sektörüne önemli bir katkı sağlamaktayız. Polar peluşların en büyük özelliği sıcak tutmalarıdır. Kış aylarının sert geçtiği iklimlere göre üretilen ev tekstillerinde bu tür kumaşlar tercih edilmektedir. Kilo ile peluş kumaş almak isteyen küçük imalatçıların en çok uğrak yeri olmaktan mutluluk duyarız. Kısa türlü peluş kumaş ithalatı ile sektörün ihtiyacının büyük kısmını firmamız karşılamaktadır. Ayakkabı sektöründe kullanılan bu tür peluş kumaşlar uygun fiyatlarla toptan satışa sunulmaktadır. Kaliteli ve şık peluşları firmamızdan temin edebilirsiniz.

Ev tekstil kumaşları, bebek ürünleri için peluş çeşitleri, ev tekstili için peluş modelleri ve ayakkabı sektörü için peluş modellerimiz mevcuttur. Toptan satış ile imalatınıza uygun peluş kumaşları firmamızda bulabilitsiniz.


Adresimiz
Atlas Peluş Kumaşçılık
Tiyatro Caddesi No: 34/A
Laleli - Beyazıt - İstanbul - Türkiye

Bize Ulaşın
Cep: 0545 643 83 30
Tel: 0212 638 74 54
Fax: 0212 638 74 53
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.